Buitenhof Domburg

Lustrum

Website www.buitenhofdomburg.nlAfbeelding2

Beste VvE – leden,

In 2020 bestaat onze vereniging 20 jaar. In verband met de coronapandemie is besloten om het 20 - jarig bestaan van de vereniging een jaar later te vieren op 12 juni 2021.

Voor nadere informatie; (klik op afbeelding hieronder voor downloaden van de presentatie:

download presentatie

Vergeet u niet om uw woning voor de betreffende dag eventueel uit de verhuur te halen!

De bijdrage aan de kosten voor deelname aan het complete lustrumfeest is € 60,- per persoon. De Eigenaren-vereniging doet per VvE -lid eenmalig een bijdrage van € 25,00 p.p. (tot max 2 personen)
Dit betekent dat een VvE-lid, die met 2 personen aan het Lustrum deelneemt uiteindelijk 2 x €35 betaalt.
Bij de betaling het adres van uw recreatiewoning vermelden!

Het is mogelijk om introducees mee te nemen. Voor kinderen(< 12 jaar) zullen speciale prijzen gerekend worden en zal er eventueel een kinderprogramma worden georganiseerd (bij voldoende belangstelling =+- 20 personen).

Het is nog mogelijk om u alvast als geïnteresseerde/deelnemer aan te melden (als u dat nog niet gedaan heeft) en bij voorkeur zo snel mogelijk, daar de LuCo al bezig is met de voorbereidingen van de middagactiviteiten.

Op deze website zult u van tijd tot tijd informatie lezen over het jubileumfeest.
In het voorjaar zult u nog een aparte mail ontvangen waarbij u zich kunt opgeven voor één van de activiteiten en dient dan vóór Hemelvaartsdag 20 mei 2020 uw keuze gemaakt te hebben!

Voor aanmeldingen en verdere vragen kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Afbeelding1      Groeten Rutger, Jaap, Christien en Thomas