Buitenhof Domburg

Lustrum

Lustrum                                              Schermafbeelding 2021 12 13 om 11.15.05

Hallo VvE leden, 
Wat zijn we blij dat we het Midzomerfeest (Lustrumfeest) hebben gevierd op 18 juni 2022 en niet in de herfst en zonder corona.

Bent U naar het feest geweest, dan kunt U nog nagenieten bij de foto’s in de Powerpoint en bent U niet geweest?
Dan kunt U zien wat U gemist heeft, we hadden een mooi dagprogramma. Het Lunchpakket en het “levenskoord” werd uitgedeeld.
Men kon kiezen voor een prachtwandeling met uitstekende gids in Terra Maris, we zagen zelfs reeën en ook mochten we als extraatje de Mottentoren op.

 

Schermafbeelding 2021 12 13 om 11.13.42

 

Een andere groep wandelde door Domburg en hoorde diverse wetenswaardigheden en een zeer enthousiaste groep Boeren-Strandgolfers ging aan de slag waarbij de jongste deelnemer Simon ook even een Hole in One sloeg.Moe maar voldaan hadden we even een douchepauze en daarna borrelen in de Parelbar en Walking Dinner in het Parelrestaurant.
Alleen waren de meeste deelnemers te me om rond te wandelen en te staan, dus was Walter en de zijnen zo soepel om alle tafels weer terug te plaatsen.
Dansen kwam er niet meer van, maar wel de prijsuitreiking.

De gesponsorde prijzen moesten verdeeld worden, voor de wandelgroepen werd een toepasselijke Quiz gemaakt en bij de Boeren-Strandgolfers twijfelde men wel wat aan het wie, wat en hoe van de telling, maar de winnaars kwamen toch in beeld. Ook werd uit de “levenskoorden” een dagwinnaar getrokken en deze ontving de mooie tuinonderhoud bon van Minderhoud.

Iedereen kreeg nog een of twee lekkere potten Chivers marmelade mee van Best Buys Food. 

Zin om dit te (her)beleven,  klik op onderstaande rode button. 

 

download presentatie         Rutger, Jaap, Thomas en Christien